Κλινική Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας 
Ιατρικής Σχολής, Πανεπιστημίου Κρήτης

xx 252863 201196

Λειτουργία της Ρευματολογικής Κλινικής

Μετά από συνεννόηση με τη διοίκηση του ΠΓΝΗ προγραμματίζεται η σταδιακή επαναλειτουργία της κλινικής

ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ

 1. Αναστέλλεται η συνταγογράφηση σε εξωτερικούς ασθενείς στη Ρευματολογική κλινική.
 2. Η συνταγογράφηση στη ρευματολογική κλινική θα γίνεται ΜΟΝΟ στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
 3. Η συνταγογράφηση για τους ασθενείς που παρακολουθούνται στη Ρευματολογική κλινική μπορεί να γίνει μέσω άυλης συνταγογράφησης. Για να γίνει αυτό ο ασθενής πρέπει:
  1. Να έχει ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/phakelos-ugeias/aule-suntagographese.
  2. Να στείλει τα στοιχεία του (όνομα-επώνυμο, ΑΜΚΑ) και τα φάρμακα που χρειάζεται στην παρακάτω διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
   Οι συνταγές θα είναι έτοιμες μέσα στις επόμενες 2 εργάσιμες ημέρες και θα τις λαμβάνει ως μήνυμα / mail στο κινητό/ mail που έχει δηλώσει.
 4. Για τους ασθενείς που αδυνατούν να ενεργοποιήσουν την αυλή συνταγογράφηση μπορούν να επικοινωνούν με την κλινική στο τηλέφωνο 2810392036 και να αποστέλλονται οι συνταγές με courier.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ

1. Γίνεται σταδιακή επανέναρξη με αριθμό ασθενών και προγραμματισμό από τη διοίκηση του νοσοκομείου. Η ενημέρωση του ασθενή γίνεται από το ΠΓΝΗ.